El Chupacabra

Οι μύθοι των παρασιτικών πλασμάτων είναι παρόντες σε πολλούς πολιτισμούς καθ\’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας. Ένα βαμπίρ-όπως πλάσμα που έχει κερδίσει ένα μη αμελητέο ποσό κακής φήμης είναι το Chupacabra. Η κυριολεκτική μετάφραση για την ισπανική λέξη “chupacabra” (τσουμπακάμπρα) είναι “αυτός που ρουφάει το αίμα των τράγων.”

Αυτό το πλάσμα είναι ένα σταθερό αίνιγμα στα κρυπτοζωολογικά (επιστήμονες που μελετούν τα ζώα που μπορούν να υπάρχουν ή δεν να είναι πραγματικά) στο Βορρά και τη Νότια Αμερική για πάνω από 50 έτη. Με τις διάφορες αναγνωρίσεις του στην περιοχή του Πουέρτο Ρίκο, της Βραζιλίας, της Χιλής, του Μεξικού και των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτό όπως φαίνεται είναι ένα καλά-ταξιδεμένο κτήνος. Μια ανωμαλία από την αρχή της δεκαετίας του ’50, το Chupacabra ήταν στο ύψος κακής φήμης της στη δεκαετία του ’90 — ακόμη και ξεπερνώντας τέτοιες μακροπρόθεσμες συμπάθειες όπως η Nessy (το τέρας Nessy στην λίμνη της Σκοτίας ) και του Μεγαλοπόδαρου .

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το μύθο του Chupacabra και μερικές εκθέσεις της αναγνώρισης και των γεγονότων.

Αρχικά, οι ιδιοκτήτες των θυμάτων σκέφτηκαν το Chupacabra για να είναι ένας μισό-άνθρωπος, μισός – κτήνος βαμπίρΑναφορές : Οι υποτιθέμενες εκθέσεις των επιθέσεων και των γεγονότων που διαπράττονται από το Chupacabra περιλαμβάνουν πάντα το σκοτωμένο ζωικό κεφάλαιο με τα αποκαλυπτικά σημάδια στους λαιμούς τους.

Τα θύματα, ο συχνότερα αίγες και κοτόπουλα, στραγγίζονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες όλου του αίματός τους, αλλά ειδάλλως αφήνονται άθικτα. Δεν υπάρχουν συνήθως κανένα άλλο στοιχείο μιας προσπάθειας ή μιας επίθεσης — απλά δύο ή μερικές φορές τρία σημάδια οπής (σχεδόν αρκετά μεγάλα να προσαρμόσει ένα ανθρώπινο δάχτυλο) στο λαιμό του ζώου. Η απόκλιση των σημαδιών οπής θα μπορούσε να αποδοθεί σε αυτό:

Μερικές εκθέσεις δείχνουν δύο μεγάλους προεξέχοντες κυνόδοντες. Μερικές εκθέσεις δείχνουν τρία μεγάλα νύχια και σε ετοιμότητα και τα πόδια.

Όνομα : EL Chupacabra . Παρωνύμιο : Chupa . Αλλιώς : EL Vampiro de Moca . Πιό κοντά “γνωστός” συγγενής : Διάβολος του Τζέρσευ! Ύψος : 4,5 έως 5,5 πόδια . Βάρος : άγνωστο . Μάτια : πολύ μεγάλος , συχνά κόκκινος . Μορφή : σχεδόν-πιθηκόμορφος-καγκουρό-έρπων . Συμπαθεί : αίγες, κοτόπουλα, αγελάδες, άλογα, σκυλιά, γάτες, πάπιες, ταξίδια .

Απέχθειες : φως , γενικά τα δυνατά φώτα . Αγαπημένα πολυσύχναστα μέρη : Guanica, στο Puerto Rico; Canovanas, στο Puerto Rico; Klamath Falls, στο Oregon; Miami, στη Florida; Calama, στη Chile; Juarez, στο Mexico; Sonora, στο Mexico . Χαρακτηριστικά : Τα αναφερόμενα γεγονότα αυτών των ειδών των πλασμάτων ποικίλλουν κάπως, αλλά υπάρχουν διάφορα βασικά χαρακτηριστικά που σκάουν επάνω επανειλημμένως. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ένα κτήνος που είναι 4,5 έως 5,5 πόδια (137 έως 168 εκατ.) ψηλά, με ένα ωοειδές διαμορφωμένο κεφάλι που αντέχει τα αλλοδαπός-όπως μάτια που καίγονται κόκκινο.

Οι περισσότερες περιγραφές υποστηρίζουν ότι το πλάσμα έχει τις μακριές, πουπουλένιες σπονδυλικές στήλες που τρέχουν από το πίσω μέρος του κεφαλιού της κάτω από τη σπονδυλική στήλη, που τελειώνει στους γλουτούς.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες εκθέτουν μια ισχυρή, δυσάρεστη μυρωδιά θείο-τύπων, αλλά άλλοι λένε ότι το πλάσμα δεν έχει καμία μυρωδιά. Μερικοί λένε ότι το δέρμα είναι παρόμοιο με ενός βατράχου – πράσινου στο χρώμα , άλλοι υποστηρίζουν ότι έχει την εμφάνιση του γούνινου δέρματος σαυρών.

Αν και οι βηματισμοί πλασμάτων γενικά σε δύο πόδια, αυτό ήταν γνωστοί για να τρέχουν και σε τα τέσσερα. Πολλοί βεβαιώνουν τις καγκουρό-όπως ιδιότητες, λέγοντας ότι το Chupacabra χρησιμοποιεί τα ισχυρά οπίσθια πόδια του για να πηδήσει παρά να περπατήσει.

Aλλοι προτείνουν μια πιό πιθηκοειδή ποιότητα στο βηματισμό του πλάσματος. Προέλευση : Η προέλευση του Chupacabra αποτελεί ένα αντικείμενο της συζήτησης, επίσης. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι αυτό το πλάσμα είναι το αριστερός-πίσω κατοικίδιο ζώο των επισκεπτών από το εξωτερικό διάστημα — ως εκ τούτου η παράξενη ομοιότητά τους αλλοδαπούς που είναι γνωστή στους διαστημικούς ως “γκρίζους.”

Και οι δύο έχουν σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες τα μεγάλα, ωοειδή κεφάλια με τα τεράστια μάτια. Η αλλοδαπή θεωρία δεν τελειώνει εκεί, εντούτοις. Αλλοι σκέπτονται μια αλλοδαπή/ζωική διασταύρωση που δημιουργείται από τους επιστήμονες στη NASA, που προτείνει ότι τα πλάσματα είναι δραπετευμένα πειράματα λοξά.

Ένας κτηνίατρος στη Νότια Αμερική θεωρεί ότι το Chupacabra είναι γενετικά τροποποιημένη ρόπαλο βαμπίρ.

Αλλος ιατρικός και επίσημος ύποπτος προσωπικού ότι αυτά τα γεγονότα προκαλούνται από τα πακέτα των άγριων σκυλιών. Οποιοσδήποτε η περίπτωση, είναι ενδιαφέρον να βεβαιωθούν οι αντιδράσεις των ανθρώπων στα φαινόμενα όπως αυτό.

Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το Chupacabra για τον ίδιο λόγο που συναρπάζονται από τα extraterrestrials humanoid. Συρόμαστε στην ιδέα των ανθρώπινος-όπως πλασμάτων, με την ανθρώπινος-όπως νοημοσύνη, επειδή σημαίνει ότι δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο.

Εάν το Chupacabra είναι ένα πραγματικό ζώο ή μόνο ένα προϊόν των εξαπατήσεων και της φαντασίας, η επίδρασή της στα ανθρώπινα οντα είναι η ίδια. Εάν κάποιος τελικά αποδεικνύει την ύπαρξη Chupacabras, ο μύθος που περιβάλλει τους θα πεθάνει έξω, αντικατεστημένος από την επιστημονική ανάλυση. Αλλά εάν τα πλάσματα παραμένουν ένα μυστήριο, θα υπάρξουν πάντα οπαδοί.

No Comment

Comments are closed.