Επίθεση από ιπτάμενα πλάσματα

Επίθεση από δύο μυστηριώδη, ιπτάμενα πλάσμα δέχτηκε στις αρχές Ιουλίου 2005 ο αγρότης Χουάν Ακούτσα στην περιοχή Κάναλ Φίσκαλ, στην επαρχία Παράλ της Χιλής.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Ακούτσα είχε επισκεφθεί το γαμπρό του και όταν επέστρεφε στο σπίτι του με τα πόδια, γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, συνάντησε δύο πλάσματα, ένα μικρόσωμο και ένα μεγαλόσωμο, τα οποία του έκλεισαν το δρόμο.

Το σώμα τους έμοιαζε με ανθρώπινο, είχαν κεφάλι σαν σκύλου και διέθετα φτερά. Τα δύο πλάσματα επιτέθηκαν στον αγρότη και άρχισαν να τον δαγκώνουν στα πόδια, στο πρόσωπο και την πλάτη, ώσπου κατάφερε να τους ξεφύγει και πήδηξε σε ένα αγροτικό κανάλι που βρισκόταν κοντά στο δρόμο.

Τον ακολούθησαν για λίγη ώρα από τις όχθες του καναλιού, φοβούμενα προφανώς να μπουν στον νερό, και τέλος έφυγαν πετώντας.

Ο Ακούτσα να φθάσει στο σπίτι του γαμπρού του, καταματωμένος και με σκισμένα ρούχα, από όπου οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, γύρω στις 5: 30 το πρωί.

Αρχικά ο Ακούτσα είχε αρνηθεί να αναφέρει το συμβάν στις αρχές, φοβούμενος ότι θα τον θεωρούσαν τρελό. στον όμως διέρρευσε η περιπέτειά του από τους οικείους του, έγιναν ΟΙ απαραίτητες έρευνες από την αστυνομία, οι οποίες φαίνεται να επιβεβαιώνoυν την ιστορία του. ο Ρικάρντο Eντινα, εισαγγελέας της Παράλ, ερεύνησε την υπόθεση και ανέφερε ότι τα τραύματα του αγρότη δεν έχουν γίνει από μαχαίρι, ούτε είναι αμυχές όπως αυτές ενός μεθυσμένου που σέρνεται.

Μοιάζουν με δαγκωνιές, όχι όμως ανθρώπινες, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή φύση τους. Επισημαίνει επιπλέον ότι ο Ακούτσα φαίνεται αρκετά επηρεασμένος από το συμβάν και του συνέστησαν να επισκεφθεί κάποιον ψυχολόγο.

No Comment

Comments are closed.