Βιοενεργειακό Μασάζ
Γίνεται μασάζ σε όλο το σώμα με αιθέρια έλαια, όπου με ειδικές τεχνικές κινήσεις, καθαρίζουμε το ενεργειακό πεδίο του ατόμου.
Εξισορροπούμε τα ενεργειακά κέντρα (Τσάκρας) και δίνονται συμβουλές πως να κρατήσουμε το ενεργειακό μας σώμα καθαρό, από αρνητικές επιδράσεις.

Αυροφωτογράφιση
Με την Μέθοδο KIRILIAN, φωτογραφίζουμε το ενεργειακό πεδίο του ατόμου και από εκεί λαμβάνουμε πληροφορίες για την τωρινή του κατάσταση αλλά και για το άμεσο μέλλον.

Check Up
Γίνεται με μηχάνημα δακτυλοσκόπησης, όπου αναλύει και διαβάζει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ενεργειακά κέντρα και τα ζωτικά μας όργανα.

Χρωματοθεραπεία
Η Χρωματοθεραπεία γίνεται με ένα ειδικό μηχάνημα, όπου ξαπλώνουμε σε ένα κρεβάτι και από πάνω μας περνάνε όλα τα χρώματα του Ουράνιο Τόξου, από τα ενεργειακά μας κέντρα και ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, καθαρίζουμε την ενέργεια μας και προγραμματίζουμε με διαφορετικό τρόπο την ζωή μας.

Αποτοξίνωση Οργανισμού
Βάζουμε τα πόδια μας σε χλιαρό νερό, όπου τοποθετείται ένα πηνίο και καθαρίζει τον οργανισμό από τοξίνες, βαρέα μέταλλα.
Νιώθουμε πιο ανάλαφρα και νιώθουμε ξεκούραση στα πόδια αμέσως με μόλις 1 εφαρμογή.

Ωτοβελονισμός
Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται χωρίς βελόνες, με ειδικά σποράκια (βακάρια) τα οποία τοποθετούνται σε ειδικά σημεία στο αυτί και μας βοηθάνε σε μυοσκελετικά προβλήματα, ζητήματα κατάθλιψης και ψυχοσωματικά προβλήματα.

Ηλεκτροβελονισμός
Με την χρήση ειδικού μηχανήματος, τοποθετούνται ειδικά αυτοκόλλητα και όχι βελόνες, στα βελονιστικά σημεία του οργανισμού μας, όπου βοηθάμε σε χρόνιους πόνους αυχένα, μέση, τενοντίτιδα, διακοπή καπνίσματος και αδυνάτισμα.

Κρυσταλλοθεραπεία
Ο κρύσταλλοι (φυσικά πετρώματα) μπορούν να μας καθαρίσουν με την σωστή χρήση και τοποθέτηση τους, στα κατάλληλα κανάλια του σώματος μας.

Scalar Θεραπείες
Καθαρά ενεργειακός καθαρισμός του σώματος, όπου βλέπουμε βελτίωση στην υγεία μας και στο σώμα μας όπως και επίσης στην ψυχολογία μας.

Reiki
Η συμπαντική ενέργεια γίνεται σύμμαχος μας και μας βοηθά να νιώσουμε ανάλαφροι και να αγαλλιάσουμε από το στρες και το άγχος της καθημερινότητας.

Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία
Μέσα από την συνεδρία, μαθαίνουμε το ζώο δύναμης μας, την ανάκτηση της δύναμης της ψυχής μας και την αυτογνωσία.

Πυθαγόρεια Αριθμολογία
Με το όνομα μας και την ημερομηνία της γέννησης μας, μαθαίνουμε ποιοι είμαστε πραγματικά και ποιος είναι ο σκοπός και η αποστολή μας, ανοίγοντας έτσι ένα παράθυρο προς την αυτογνωσία.

Λασποθεραπεία
Με χρήση λάσπης από την Νεκρά Θάλασσας, βοηθάμε ρευματικές και αρθριτικές παθήσεις και αποκτούμε ευεξία.